Udtalelser fra klienter

”Det, der har været ganske særligt i DAT terapien hos Christina er, hvor målrettet, konkret og brugbar tilgangen er. Jeg har været i mange behandlingsforløb og kan ikke forstå hvorfor jeg aldrig er blevet præsenteret for DAT før – det er så umiddelbart hjælpsomt at jeg tænker, at virkelig mange mennesker kunne have gavn af det”

”Jeg arbejder selv i psykiatrien og Christina er den dygtigste psykolog jeg kender. Derfor var det oplagt at vælge hende, da jeg selv fik brug for en psykolog. Christina er yderst imødekommende, kompetent og virkelig dygtig til at fange essensen af hvad det handler om. Hun kommer altid med relevant sparring, som gør en stor forskel for mig ift. til det som udfordrer mig. Jeg er meget tilfreds med mit forløb – det er 6 stjerne her fra!”

”Jeg er meget overrasket over at terapi kan være så forskelligt. Jeg har været hos flere psykologer, hvor jeg egentlig synes vi bare sad og snakkede - uden at det måske forandrede det helt store. Sådan er det ikke hos Christina. Her er vi gået målrettet frem - først med at forstå de vanskeligheder jeg har og dernæst med hvordan jeg kan anvende færdigheder til at håndtere disse. Og de færdigheder jeg ikke havde endnu har vi trænet, så jeg gradvis er blevet meget bedre i stand til at leve mit liv på en god måde”

”Det vigtigste jeg har lært i terapien er, at mine følelser er der af en grund. Og at jeg skal lære at skelne mellem hvilke følelser jeg skal handle på og hvilke følelser jeg skal regulere. Hvis jeg havde kendt til DAT’s følelsesreguleringsfærdigheder tidligere i mit liv tænker jeg at meget kunne have set anderledes ud”

”Christina er en meget kompetent psykolog. Hun er god til virkelig at høre hvad jeg siger og udvise forståelse for det - jeg har aldrig følt mig dømt eller vurderet. Jeg føler mig altid støttet i at tage næste skridt - og hvis jeg ikke kan se hvad skridtet er eller hvordan det skal tages, afdækker vi det sammen, så vejen står tydeligt for mig” 

"Christina er utrolig imødekommende. Hun har et meget roligt og rart væsen - og er oprigtig interesseret. Jeg følte mig hurtig helt tryg sammen med hende. Hun er virkelig god til at forstå mig. Når jeg selv synes noget er svært at beskrive, så fanger hun det alligevel hurtigt - og supplerer med hendes forståelse, så det kommer til at give mening. Og så er kliniklokalerne bare virkelig rare at være i, farverne er indbydende og jeg elsker de fritlagte bjælker. Jeg ved ikke hvad man kalder stilen, men der er en meget behagelig stemning med masser af lys og luft"

”DAT terapien har hjulpet mig til at få øje på fremskridt, så jeg ikke i så høj grad bliver overvældet af håbløshed og er på nippet til at give op. Christina er både vedholdende og tålmodig, så vi hele tiden ser på hvad næste lille bevægelse kunne være, som kan hjælpe til at jeg får det bedre. Forståelsen af, at det hele handler om færdigheder - og at jeg kan udvikle disse i terapien - har været afgørende for mig”

”Det har været en øjenåbner for mig, at mange af mine vanskeligheder bunder i en høj grad af følelsesmæssig sensitivitet, og at jeg kan lære at reagere hjælpsomt på denne sensitivitet vha. de færdigheder vi arbejder med i terapien - og jeg har på denne måde allerede fået det meget bedre"

”Jeg har lært at lytte til mine egne behov, så jeg ikke altid bare gør hvad andre ønsker af mig. Jeg øver mig i at sætte grænser på en hjælpsom måde. Min respekt for mig selv er øget og jeg har fået en meget større forståelse for mig selv”

 

Du kan læse udtalelser fra klienter, der har deltaget i et standard DAT forløb her

Du kan læse udtalelser fra klienter, der har deltaget i et DAT projekt målrettet spiseforstyrrelser her.